20 Testimoni Esp Yg Buatkan Esp Selalu Sold Out

Diposting pada

Selamat pagi semua? Apa khabar anda?
Saya harap anda sihat2 dan bertenaga menjalani rutin harian anda.

Pagini nak share dgn anda 20 TESTIMONI dari pelanggan Shaklee yg buatkan anda tak sabar mempunyai setin ESP sekarang.
Bulan ni promosi ESP, maka WAJIB la anda grab 2,3 tin terus lantaran bulan ni ada promosi, maksudnya harga ESP lebih JIMAT dari biasa.
Kalau biasa harganya RM 150…bulan ni saje anda boleh sanggup RM1xx…haa nak tau harga kenalah 
SMS/Wechat/WA aku di 016 441 5473.
Harga promosi tak boleh nak display lantaran itu syarat syarikat Shaklee. Harap maklum 😀

Ok, jom tengok testimoni-testimoni yg aku sempat kumpul pagini. Sebenarnya ini hanya sebahagian saja..banyak lagi testimoni di luar sana. Di lain post nanti aku share lagi dgn anda.

Customer ini ambil Zink dan ESP
Zink untuk kecutkan jerawat, rawat luka jawaban jerawat
ESP memudarkan parut jerawat, baiki sel-sel kulit yg rosak


Jadi jangan tunggu lama-lama, GRAB ESP anda SEKARANG !
sebelum kehabisan.

Anda akan sanggup 5 KEBAIKAN jikalau anda dapatkan 6 tin ESP
1. FREE 1 TIN
2.
3.
4.
5.
Nak tau apa yg 4 lagi tu, anda boleh hubungi saya.
Boleh Share beli bersama kawan-kawan anda.

Wan Na    
Wechat/SMS/Whatsapp 016 441 5473


Sumber http://kioskvitamin.blogspot.co.id/