Anak Tak Nak Ke Sekolah? Cuba Tips Ni

Diposting pada

Selamat pagi pembaca semua.
Anda anda anak? Berapa umur anak anda? Anda ada hantar mereka ke sekolah atau tadika? Ada duduk kasus anak taka nak pegi ke sekolah?

Jom baca sikit, aku share tips dari Liyana Malek, pakar Emosi anak anda.
Saya sangat suka Liyana Malek ni, penyampaian dia sangat la bertenaga! Rasa nak je join dia punya kursus ūüėÄ

Saya ada anak umur 6 tahun, Alya Nabilah dan 5 tahun, Adam Muqri. Kadang-kadang aku hadapi duduk kasus jikalau mereka tak nak pegi ke sekolah. Jalan2 kat fesbuk, jalan2 kat blog terjumpa dgn Liyana Malek ni. Saya Like Page dia. Banyak info2 yg kita as parent sanggup guna dalam mendidik anak2.

Alhamdulillah semenjak aku amalkan apa yg di share, aku lebih gampang menguruskan anak2 saya.
Terima Kasih Liyana Malek.

Anda pun, patut cuba.

Ini aku share video dari beliau

klik pada gambar untuk baca lanjut



Wassalam.
Moga mempunyai kegunaan untuk anda ibu2 penyayg. ūüėÄ
Sumber http://kioskvitamin.blogspot.co.id/