Cara Buat ‘Name Art’ Viral Step By Step

Diposting pada

Selamat petang semua, mesti semua pun tahu kan, kini ne tengah viral asing pasal name art tu. Asal buka Facebook scroll dari atas kebawah semua posting perihal name art tu.

Jadi, harini aku ingin kongsikan kepada anda semua bagaimana cara untuk edit name art tu sendiri. Pertama korang kena download app Picsart dan Fucos N Filters. App ne korang boleh downoad kat google playstore dan juga applestore. Okey, tengok bawah ne aku terangkan memakai gambar ya

#Step 1


#Step 2

#Step 3
#Step 4

#Step 5

#Step 6
Kredit : Facebook Ma Y Jane
Next, kita beralih untuk berguru bagaimana nak gabungkan dua app yg kita download tadi, iaitu Picsart dan Fucos N Filters.
#Step 1
#Step 2
#Step 3
#Step 4
#Step 5
#Step 6
#Step 7

#Step 8

#Step 9

#Step 10

#Step 11

#Step 12

#Step 13

#Step 14

#Step 15

#Step 16

#Step 17

#Step 18

#Step 19

#Step 20

Kredit :  Facebook Muhammad Amir Iddin

Semoga perkongsian ini bermanfaat, dan boleh lah share sama kawan-kawan:)


Sumber http://vitaminsihatshakleecheras.blogspot.co.id