Hi Tea Jutawan Shaklee

Diposting pada
Alhamdulillah selamat menghadiri majlis Hi-Tea Jutawan yg di anjurkan oleh Master Cery sendiri.

Majlis ini diadakan di Palace of The Golden Horses, satu daerah yg high class di Kuala Lumpur. Saya macam bermimpi jikalau hingga kat situ…ye lah daerah mahal kan. Master Cery sanggup memakai duit sendiri yg diperolehinya dalam National Conference haritu.

Alhamdulillah….zaman kini ni mana nak cari leader macam ni…walaupun income dah hingga 6 angka bulan2, ia sanggup lagi turun padang, sharing ilmu kepada warga jutawan, mendidik tak pernah jemu.

Walaupun saya dari Penang, saya sanggup turun ke KL semata-mata nak jumpa Master Cery dan leader2 hebat.

Dalam majlis ni, leader2 jago Shaklee share pengalaman dan pahit maung mereka dalam menjalankan bisnes Shaklee. Betullah kata pepatah ” Bersusah-susah dahulu bersenang2 kemudian”.
Dalam bisnes Shaklee memang awal2 penglibatan perlukan bisnis untuk membina group, once dah stabil, alhamdulillah semuanya senang.

Apa yg paling saya suka dalam bisnes Shaklee yaitu produk, leader dan support group. Kami sentiasa diingatkan ihwal amalan rohani…di mana sebagai penganut agama Islam, kami percaya reseki itu tiba dari Allah..Jika kita jaga kekerabatan dgn Allah, maka segala apa yg dilakukan akan menjadi lebih mudah.

Alhamdulillah di samping menjalankan bisnes untuk  meningkatkan ekonomi keluarga, saya juga sanggup mempertingkatkan amalan kerohanian saya.

Jika anda mahu bersama kami, hubungi saya. Saya akan bantu anda.

Dalam Shaklee, pendapatan yg di peroleh bergantung kepada bisnis. Tak bermakna anda lewat sertai kami, anda berada di bawah. Jika anda berbisnis lebih dari orang atas/upline, anda akan sanggup lebih dari upline…begitulah uniknya bisnes Shaklee ni.

Hubungi saya segera.
FAST ACTION, FAST RESULT.

Lebih cepat anda sertai kami, lebih cepatlah anda sanggup merasa income 4-6 angka.

Saya boleh dihubungi melalui talian berikut atau di fb saya:

Wan Na 019-982 4691
Whatsapp 016 441 5473.
Gambar yg di ambil sekitar majlis


Sumber http://kioskvitamin.blogspot.co.id/