Kenapa Mesti Shaklee?

Diposting pada

Selamat malam semua, agak usang aku tidak muncul hihi

Harini rasanya nak share macamana aku boleh terjebak dgn bisnes MLM Shaklee, ada lagi ke yg tak kenal Shaklee ? Saya akan cuba terangkan apa bahwasanya produk Shaklee ne nanti, dalam entri yg lain.

Bagi yg tak kenal saya, mari kita berkenalan terlebih dahulu hihi dah banyak entri tapi gres nak kenalkan diri.. Ok nama aku Jesnah Binti Basar dan berasal dari Sabah negeri di bawah bayu .. Tetapi kini aku menetap di Kampung Baru Salak Selatan Kuala Lumpur. Saya yaitu seorang isteri dan bekerja sebagai full timer housewife.

Alkisah aku terjebak dgn bisnes Shaklee begini, aku yaitu seorang penghidap gastrik yg teruk, jikalau terlambat makan mesti gastrik akan menyerang. Saya mengalami gastrik daripada tingkatan satu . Suatu hari, aku terlambat makan waktu malam dan gastrik pun menyerang dgn teruk, sehingga nak minum air kosong pun tak mampu, rasa tak tertelan air tu.

Baca Lanjutan:  Mengenal Tanaman Jahe Merah

Akhirnya, aku buat keputusan untuk ke hospital, apabila hingga di hospital doctor sahkan memang gastrik dan mesti dijarum .. Sudahlah tuan punya tubuh ne tak suka nak jarum menjarum. haha tapi pasrahkan je la kan.

Saya ternampak seorang anti aku share mengenai kebaikan ESP Shaklee, dan aku memang google juga ihwal ESP, dan menjumpai ramai testimoni yg mengamalkan ESP Shaklee pulih dari gastrik. Jadi, aku pun beli lah Esp Shaklee tapi tak masuk member.

Setelah aku cuba ESP Shaklee dalam sebulan, memang aku rasai sendiri perbezaannya. Gastrik aku hilang, kulit aku jenis kering pun jadi lembap, muka jadi glowing dan makin cerah^_*. Bukan tipu tauu korang try dulu gres tauuu..

Akhirnya, aku berhasrat untuk join buat bisnes Shaklee.

KENAPA SAYA PILIH SHAKLEE ?

1. Anda tak perlu sewa kedai atau duduk di kedai setiap hari. Hanya memakai handphone dan internet sahaja anda sudah boleh menciptakan bisnes.

2. Shaklee yaitu bisnes mesra keluarga alasannya yaitu semua peringkat umur samaada kanak-kanak, dewasa dan warga bau tanah boleh makan supplement Shaklee.

Baca Lanjutan:  Beragam Manfaat Jahe Merah (Red Ginger)

3. Hanya bermodalkan RM79.50 (SEMENANJUNG), RM89.50 (SABAH DAN SARAWAK) anda sudah boleh menjadi member Shaklee. Tak perlu modal beribu-ribu dan paling penting keahlian itu infinit seumur hidup.

4. Anda akan dibimbing oleh mentor-mentor yg Berjaya dalam bisnes Shaklee.

5. Sistem Shaklee, yaitu menyerupai system dropship. Anda tak perlu nak simpan stok dan pos barang, hanya klik-klik dalam system shaklee2u anda dah boleh pos barang ke customer dan beli untuk sendiri. Tak payah susah-susah nak ambil stok dan pos barang.

6. Produk Shaklee yaitu semulajadi dan dia juga ada landmark study. Shaklee yaitu satu-satunya produk yg berani untuk menanggung risiko kerugian dgn menjalankan kajian keatas produk mereka sendiri.

7. Bisnes Shaklee telah bertapak dalam dunia perniagaan selama 100 tahun.

Sebagai seorang yg mementingkan kesihatan seharusnya kita menentukan produk yg selamat dan berkesan kan? Kaprikornus itulah sebabnya aku pilih Shaklee ^_^.

Jika anda rasa anda nak cuba produk Shaklee atau nak join member boleh hubungi aku Jesnah Binti Basar (0148645784). Jika anda join member anda akan menerima penjimatan 15%-20% .

Baca Lanjutan:  Membunuh Sel Kanser Dan Keseimbangan Ph

Saya yaitu pengedar Shaklee yg sah ..

#PengedarShakleecheras,salakselatanbaru,kuchailama
Sumber http://vitaminsihatshakleecheras.blogspot.co.id