Kolesterol Menurun…Inch Loss Banyak

Diposting pada

Selamat pagi anda semua.
Pagini sempat masuk group Golden Longue, group untuk customer Shaklee. 

Harini nak kongsi testimoni ini dgn anda.


Testimonial diri sendiri.
Before: 66-68 kg 
After: 58 kg

Sy cuma consume Herblax dan Lecithin sahaja. Pada mulanya sy consume utk duduk kasus sembelit yg agak kronik dan kolesterol tinggi (naik bintik kolesterol kt mata dan ikut report medical, kolesterol tinggi), but then after 2 – 3 months tubuh semakin susut. 

Kesan yg best: Bintik kolesterol tu dh hilang, kolesterol dh paras normal (kdg2 kurang dari tu) and sembelit makin baik. Sy jenis yg rangka besar, jadi berat sy tak banyak yg turun berbanding org lain, TAPI inch loss mmg banyak. 

Sekarang ni, kdg2 je sy mcm lecithin dan herblax, bdn tak naik pun. cuma kena kawal makan yer.

Alhamdulillah sy dh dpt berat normal (^_^). To all people out there, kena cuba yer. Kite bisa untuk ubah dan SIHAT. 
Yang penting, perlu yakin dan konsisten. hehehe

TERIMA KASIH SHAKLEE 

Dan aku kongsikan dgn anda bagaimana dia amalkan Shaklee sehingga boleh inch loss sebanyak ini

Lecithin: After Lunch – 3 biji or 4 biji (if makan byk hihi), then petang 3 biji or 2 biji (after makan ptg or minum manis)

Herblax: 4 biji sebelum tido (depends on sembelit, if dh 2 ari tak buang, so sy makan herblax berturut2 semgu. If makan tak byk, sy tak makan pun herblax). 



Anda nak cuba produk ini?
Hubungi Wan Na  016 441 5473


Sumber http://kioskvitamin.blogspot.co.id/