Luka Bersalin Cepat Sembuh Dengan Vivix

Diposting pada
Saat berpantang kadangkala menjadi mimpi ngeri buat c ibu. Luka bersalin lambat sembuh dan keadaan tubuh yg letih lesu seringkali ibu alami. Jika keadaan ini tidak diatasi segera, si ibu mungkin akan menghadapi duduk perkara kemurungan atau meroyan.
Pelbagai petua dilakukan untuk bantu luka cepat sembuh dan tubuh ibu lebih bertenaga. Tahu tak vivix sanggup bantu ibu kembali bertenaga dan luka bersalin cepat sembuh. Tidak kira luka bersalin normal apatah lagi luka pembedahan. Lebih gampang dan berkesan dgn vivix. Haya amalkan 1 sudu teh setiap hari, tak perlu ibu susah payah sediakan materi yg macam-macam.
Kalau berpantang sendiri lagi lah susah kan ? Makara minum vivix untuk bantu ibu infinit bertenaga dan cepat sembuh lukanya. Barulah ibu lebih besar hati untuk menguruskan diri dan bayi. Tiadalah duduk perkara kemurungan atau meroyan semua tu.
Disini saya kongsikan pengalaman seorang ibu yg berpantang dgn vivix untuk bantu cepatkan luka bersalin pembedahan sembuh dan infinit bertenaga.
******************************************************
OKTOBER 2016 (SPECIAL EDITION VIVIX)
TESTIMONI 15: NURUL AZIYANA
.
[LUKA CZER SEMBUH DENGAN CEPAT SELEPAS AMALKAN VIVIX]
.
Assalamualaikum saya Nurul Aziyana, pengguna Shaklee sudah hampIr 4 tahun. Saya nak kongsi cerita bagaimana Vivix sangat membantu saya saat berpantang bersalin secara pembedahan.
.
Untuk kelahiran yg kedua ni gres saya guna set bersalin Shaklee + Vivix alasannya ialah kelahiran pertama belum kenal lagi vitamin Shaklee. Al cerita menjadi asbab bersalin czer, semasa tiba contraction suam-suam suku tu kebetulan memang ada appointment dgn gynea. Masa scan waktu tu lah gres sanggup tahu breech.
.
Doktor terus buat keputusan, emergency operation. Terus ke HTAA, pung pang pung pang ditolak ke OT untuk berdepan dgn pengalaman kali kedua. Mungkin proses nak bersalin tu cepat.. tapi kesakitan yg ditanggung selepas bersalin czer kali ni lain dari yg pertama dulu. Czer ialah major operation. Makara ubat tahan sakit dan antibiotik ialah wajib. Malangnya saya allergic pada banyak ubat. Bila makan satu muka akan jadi bisul hingga tak boleh nak bukak mata.
.
Saya hanya bisa makan panadol. Tapi itupun akan buat jadi bisul juga cuma tak seteruk bila makan antibiotic. Kalau demam biasa or sakit kepala ok la kan dgn panadol. Tapi jikalau czer tak cukup hanya dgn panadol.
.
Minggu pertama sangat hazab. Sakit bagai daging di perut tu dihiris-hiris hingga saya tak bisa nak bergerak. Nak ke toilet yg sekangkang simpanse pun terpaksa berenti 2 kali dan ambil masa yg usang hingga menangis.
.
Nak bangun, nak duduk sangat lah menyeksakan. Ditambah pula anak jaundis masa tu dan ulang alik klinik untuk injection selepas bersalin. Syukur juga kat rumah ni memang ada wheelchair.
.
Disebabkan tak boleh makan ubat tahan sakit dan antibiotik, jadi saya bertahan dgn vitamin Shaklee. Sejak hari pertama saya ambil ZINK COMPLEX dan VITAMIN C (untuk cepat baik luka) , GARLIC COMPLEX untuk ganti ubat antibiotik, VITALEA , BCOMPLEX untuk tenaga, OSTEMATRIX untuk elak sembelit (memang tak sembelit sepanjang berpantang), LECITHIN untuk bisul susu.
.
Namun begitu, megadose zink complex n vitamin C tak bisa untuk meringankan sakit saya. Yelah, ini vitamin bukan ubat..dan vitamin pulak ialah vitamin semulajadi karenanya bukan segera macam ubat. Mungkin tak cukup untuk tahan sakit dari major operation ni. Satu je yg saya belum cuba waktu tu dan saya menyesal alasannya ialah tak ambil dari hari pertama lagi iaitu VIVIX.
.
Kesakitan masih terasa walaupun lepas 2 ahad pembedahan. Bila saya cuba VIVIX? hari ke-20.. saya ambil 1 sudu teh pada mulanya. Selepas 3 hari saya makan vivix, alhamdulillah syukur sangat-sangat alasannya ialah dah kurang rasa sakit. Bila dah kurang rasa sakit, jalan pun laju sikit. Kalau sebelum tu nak jalan memang kena pegang perut. Allah, syukur sangat rasa. masa ni memnag rasa menyesal tak start amik Vivix hari pertama bersalin.Sangat menyesal.
.
Lepas ni saya dah tahu dah, cara cepat untuk baik luka czer tak lain dan tak bukan ialah dgnVivix. Itu alasannya ialah saya sayg sangat dgn Vivix ni. Alhamdulillah juga Vivix tak mengganggu penyusuan langsung. Alhamdulillah, lepas pengambilan Vivix terus rasa kurang sakit di perut dan cepat hilang.
.
Seksa tau nak pegang baby yg berat tu jikalau sakit. Banyak pergerakan akan terbatas.Tapi nak tak nak kena bergerak juga walau sakit macam mana pun.
Saya juga syiorkan pada mitra yg juga bersalin secara czer.
Untill now, saya masih consume Vivix ni alasannya ialah banyak sangat kelebihannya. saya tau saya masih memerlukan Vivix untuk luka dalaman dan yg penting untuk kecantikan juga. Vivix baiki sel-sel dalaman. Bila sel cantik, fungsi tubuh pun cantik. Sebab tu luka pun cepat baik alasannya ialah Vivix bertindak terhadap sel.
.
Jadi saya amat sarankan Vivix untuk mereka yg bersalin secara Czer..dan Vivix ni boleh juga untuk mereka yg menjalani apa-apa pembedahan untuk memastikan luka cepat baik. Baik juga untuk pudarkan parut akhir jahitan semasa pembedahan. Terbaik sungguh!
********************************************************************************************

Jika anda perlukan vivix semasa bersalin nanti, anda boleh hubungi saya Jesnah Joseph ( 048645784) untuk mendapat vivix dan maklumat lebih lanjut.


Sumber http://vitaminsihatshakleecheras.blogspot.co.id