Meal Shake Untuk Si Manja Hebat!

Diposting pada

Dalam kehidupan seharian yg sentiasa aktif dan serba pantas, kanak-kanak tidak memiliki masa yg cukup untuk menikmati masakan yg seimbang.  

Shaklee Meal Shakes menjadi pilihan terbaik bagi mereka kerana dia yaitu masakan segera yg rendah lemak dan rendah-glycemic. Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral suplemen dan jikalau dihidang menyerupai yg disarankan dia kaya dgn sumber kalsium dan protein yg amat diharapkan oleh kanak-kanak untuk membesar, berpengaruh dan sihat.  Pilihan protein soya terbaik anda.

Shaklee Mealshake ni tidak hanya untuk kanak-kanak yg kurang selera makan atau suka makan benda2 merapu atau tak nak makan langsung. dia sesuai untuk belum dewasa yg makan tetapi makan menentukan macam pola tak nak makan sayur.. taknak makan nasi..makan lauk je.. dan ianya juga sesuai untuk belum dewasa yg obesiti.


Jom baca sekilas fakta perihal Mealshake ni :

Complete Nutrients – Provides 24 types of A to Z essential vitamins, minerals and trace minerals.  Deficiency in trace minerals will affects the absorption of vitamins and causes inactive enzymes.  It also contains soy lecithin that works hand-in-hand with fat soluble vitamins.

Supplies Key nutrient to cells – Rich in protein (contain no lactose) that helps in forming skin, nails, hair, organs, blood, immunised cells etc.

Aids in Growing Up – Contains folic acid, biotin, rich in calcium and magnesium that are needed for building bones and cells in the growing up process.

Anti-Oxidants – Contains vitamins A, C, E, zinc, selenium which are the anti-oxidant components for anti-ageing.

Restore skin complexion – Contains complete vitamin B-Complex, iron, copper to form healthy red blood cells, thus improves the skin colour complexion.  

Detoxification – Rich in soluble fibre that helps the (peristalsis of colon and stomach/bowel movement) to excrete excess fat and waste from the colon and stomach.

Great Taste for young and old – Delicious drink with natural fructose; quick replenishment of the necessary nutrients for the body; contain no artificial colouring and artificial sugar.


Hanya 120 kalori dalam setiap hidangan.  



TESTIMONI MEALSHAKE SHAKLEE

Kisah dari kak Shareena
 [Kisah Cintaku Darwish, Shaklee dan MEAL SHAKES]


Alkisah bermula hujung 2010, anak laki ku yg sorg ni lahir tak cukup bulan, tak cukup berat dan tumbesaran pun lambat. 

Sepanjang 2011, kerap sakit, batuk berkahak, wheezing ->dr kata dilema acute bronchitis & memang selalu buat lawatan ke klinik/spital utk amik nebuliser & mcm2 ubatler…

bile dah admit tu kena plak bergantung setiap hari ngan inhaler ade ubat biru & coklat.. lupe dah ape kenamanya…Memang penat dan kesian bile selalu kene pegi spitalni…walupun free je tak yah bayar…hihi..(company tanggung daa)

So diriku pasrah bile Feb 2012, adik suruh terai ini mealshake utk Darwish. Saya bancuh sesudu kecil dlm botol susunya sehari sekali, kdg2 2/3 hari sekali….memula tak perasan sgt kesannya.. tapi heran bila dah usang tak kene amik nebuliser…then saya tambah Omegaguard seminggu sekali….

Hasilnye memang marbeles….bln terakhir admit HUKM, Jan 2012 dan sehingga ke hari ni, dah setahun 5 bulan, tak pernah lagi amik nebuliser, ubat2, inhaler pn tak pakai dah. Masa followup cek dgn doktr, tumbesarannya pun dah masuk paras normal… dulu2 sokmo paras kuning( tak normal). aa lagi satu darwish pn ade eczema n jrg dah kena(memang org ade asthma selalunye akan ade eczema jugak.. ni dr yg cakap)


Moral of the story- kalau anda bisa nak beli pakaian ke mainan yg jauh lebih mahal, ape sgt lah dgn setin mealshake berharga RMXX (utk bulan JUN je yer) yg tahan lebih 2-3 bulan dan boleh dikongsi seisi keluarga… tak ke berbaloi2….??

Tanya diri anda sendiri… Saya tidak memaksa….tapi jikalau anda nak beli, kecik tapak tgn, ac mbb saya tadahkan.. hik hik…
Sekian perkongsian nrimo dr seorg mama yg happy anaknya dah kembali ceria & ligat hingga tak menahan.. alhamdullilah… semuanya dgn izin Allah!


Bulan ini PROMO MEAL SHAKE
Harga biasa RM114….Bulan ni harga tak hingga seratus pun

atau SMS 019-9824691
atau Whatsapp 016-4415473


Sumber http://kioskvitamin.blogspot.co.id/