Nenek 100Tahun Sihat Dan Cergas Dgn Meal Shakes

Diposting pada

Harini nak share satu kisah dgn anda semua….kisah ni dikongsikan sorang mitra SID saya. Kisah ini di ceritakan oleh Miss Celine, Nutritionist Shaklee.

Seorang nenek berumur hampir 100tahun sihat dan cergas dgn Meal Shake. Dia memang ambil Meal Shake sahaja….siap bergambar peluk tin Meal Shake.
Satu hari tu nenek ni jumpa adik beradik yg lain, diorang semua ingat nenek ni dah meninggal…rupa-rupanya masih hidup. Masing2 berpelukan nangis-nangis.

gambar sekadar hiasan

mmm lepas ni aku nak bagi mertua dan mak ayah aku MEAL SHAKE pulak…sebelum ni aku bagi ESP< Vitalea dan Ostematrix ja.

Dengan menggantikan Meal Shake….senang…semua dalam 1.
Meal Shake kaya dgn 19 jenis vitamin dan mineral, protein, kalsium, magnesium, serat dan banyak lagi kandungan yg baik.

Bulan ni MEAL SHAKE…BUY 6 FREE 1….Berbaloi beli 1 set….bekalan untuk puasa juga, bagi tenaga dan kesejukan sepanjang hari.

Harga biasa RM114…bulan ni sahaja, harga berpuluh2 jimatnya hanya RMxx sahaja.

siapa lagi perlu meal shake?


Nak share dgn aku beli set ni?

Contact saya
Wan Na 019-9824691
Shaklee Independent Distributor
ID 880309



Sumber http://kioskvitamin.blogspot.co.id/