No Wonder Vivix Drpd Shaklee Ni Bermutu Tinggi.. Tgk Aje Saiz Anggurnya… Sebesar Bola Golf Ma!

Diposting pada

Wow.. lapar tak tengok buah anggur ni? ni buah anggur muscadine yg dipanggil super grapes alasannya yaitu saiz nya lagi besar dari anggur biasa!


anggur biasa ada 19pasang kromosom. tapi, muscadine ada 20pasang yg mengakibatkan ia lg best dan andal dari anggur biasa! 

nak awetmuda makanla anggur istimewa ni. byk di tanam di US, tapi yg special beliau blh ditanam di udara yg sedikit panas dan basah tak macam anggur lain yg hanya subur di tempat sejuk saja.

tak sabar nak makan muscadine saya. dah siap proses dah, tak payah kupas2 kulit cuci2. muscadine yg diproses tanpa cmpuran pengawet ni sangat anggun untuk kencing manis, darah tinggi, kardiovaskular, stroke, kanser dsb kerana kandungan antioksida beliau sangat tinggi. pati muscadine ni la yg aku panggil tonik sirap ajaib Vivix! ada lagi adonan lobak ungu dan sebgainya menambahkan lagi Vivix saya. Nak cube? ada kat rumah dalam peti ais.

Yummy! (eh, tapi tak boleh makan byk2, berwasatiah juga dalam apa2 hal dan urusan, barulah tak membazir dan tidak datangkan apa2 kesan berlebihan, no no no!) 
pape tanya je aku jgn malu2, jikalau lapar pun aku xpernah makan orang  saya nk muscadine yg comel ni je!

credit to Ainul Malik
Sumber http://kioskvitamin.blogspot.co.id/