Penderita Slip Disc Selama 4 Tahun Bongkar Rahsia Bagaimana Ia Boleh Sembuh !

Diposting pada

PERHATIAN untuk mereka yg ada SLIPPED DISC
——————
Saya penghidap slipped disc. Undergo 1st surgery in April 2011 untuk restructure disc L3/L4, L4/L5, L5/S1. 3 discs. Alhamdulillah, went well for 3 years.
In December 2014, doktor sahkan dah chronic lantaran level-level yg tadi tu slipped semula (doktor sifatkan dah useless) dgn embel-embel S1/S2 & S2/S3 pon dah slipped. Juga minor scoliosis PERHATIAN untuk mereka yg ada SLIPPED DISC Penderita Slip Disc Selama 4 Tahun Bongkar Rahsia Bagaimana Beliau Boleh Sembuh !😭 i was bedridden for almost 2 weeks dgn keadaan masa tu nak tarik nafas pun terjerit lantaran sakit sangat. Tak boleh gerak badan. Doktor suruh 2nd surgery which actually i might have to undergo another 3rd n 4th surgery juga lepas tu. I refused.
15 december 2014, aku start vivix 3 tea spoon sehari selama 1 minggu. On day 3rd, boleh berdiri dan jalan masuk anak tanpa rasa sakit. Masa tu baby gres 5 bulan. Then 23 december aku dah boleh bangun, berjalan manis sumua. Next week tu dlm 10 hari lepas ambik vivix 1st dose, dah drive semula pergi kerja pergi balik (kepong – shah alam). Alhamdulillah.

Masa tu pula, kena sekali denggi berdarah. Tapi fast recover walhal doktor dah macam ragu-ragu dah masa tu. Orang lain dah almost icu katanya lantaran reading aku 7 je. Dan amazingly, aku still nanah susu lantaran warded, 4 hari tak jumpa baby. Sampai doktor nak call husband nak suruh bawa baby naik ward. Saya cakap tak perlu, banyak pam je dah huhu…
Since then aku reduce 1 tea spoon sehari hingga habis 2 botol. Lepas tu, lantaran kewangan tak berapa mengizinkan, aku just maintain dgn bcomplex dan lecithin untuk saraf (sebab saraf aku dah “luka parah” lantaran kena tindih kerana disc tu) dan makan ostematrix untuk ganti painkiller. Saya tak boleh makan painkiller actually. Rejection. Saya cuma boleh ambil morphine drip je. Tapi jikalau sakit terpaksa ambik voltaren jap. Selain voltaren, aku teramal jab, tak hilang pun sakit saya. Plus, painkiller aku prescribed untuk aku semua ada 3 level side effect. So memang aku sangat elakkan la.
Alhamdulillah, dah usang tak sakit belakang due to slipped disc ni. Nanti jikalau ada rezeki lebih, nak smbung vivix balik.
Kredit : Yes We Got Shaklee Effect
CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke Beli Vivix Sekarang ini dan membeli terus dgn shaklee. Penghantaran memakai [email protected] dan akan dihantar terus ke alamat yg anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi aku untuk mendapat konsultasi ihwal set mana yg paling sempurna dan sesuai untuk anda, tips dan cara pengambilan yg betul akan aku berikan apabila anda menciptakan pembelian dgn saya.
Jesnah Joseph
Call/ Sms / Whataap : 0148645784


Sumber http://vitaminsihatshakleecheras.blogspot.co.id