Sakit Dalam Susukan Kencing, 15 Tahun Penderitaan Kerikil Karang Berakhir…

Diposting pada

OKTOBER 2016 (SPECIAL EDITION VIVIX)
TESTIMONI 10: AKMAL MUSTAFA

[SAKIT BATU KARANG SEMBUH SELEPAS AMALKAN VIVIX]

Assalamualaikum W.B.T. Nama aku Akmal Mustafa dan berumur 28 tahun. Saya seorang suri rumah, memiliki 3 orang anak dan sekarang menetap di Terengganu. Saya pernah mengalami duduk kasus sakit kencing semenjak dari dingklik sekolah. Seingat aku dikala aku di tingkatan tiga.

Penyakit tersebut berlarutan untuk jangka masa yg agak lama. Hinggalah apabila aku berkahwin pada tahun 2008. Kesakitan yg aku alami semakin teruk. Saya mula tahu aku menghidap watu karang apabila terjadi tragedi selepas aku mengurut perut dgn bidan, pada hari yg sama aku merasa sakit yg terlampau dahsyat.

Seperti ada sesuatu yg tajam seolah menghiris bahagian peranakan seta jalan masuk kencing aku sampai menimbulkan aku menggelupur kesakitan. Bahkan aku tak bisa untuk berjalan kerana terlampau sakit. Suami aku terpaksa menggendong aku ke hospital kerana keadaan aku yg tak bisa untuk berjalan.

Bermula dari situ doktor melaksanakan scan dan test urine dan sanggup detect aku mengalami watu karang. Ini berlarutan sehingga aku merasa sakit dalam jalan masuk kencing, sakit dikala bersama suami, rahim jerawat dan jangkitan kuman. Saya mengalami kasus ini semenjak berumur 15 tahun. Selain ubat hospital aku ada berikhtiar dgn ubatan kampung. Minum rebusan akar kayu dan ubat homeopathy.


Tapi karenanya aku mengalami pening yg melampau serta aku juga terpaksa berjumpa pakar ENT kerana ubat yg aku makan menimbulkan dalaman aku kepanasan sampai memberi effect indera pendengaran aku sakit dan berdengung.

Baca Lanjutan:  Vivix Tidak Beku Apabila Diletak Di Dalam Peti Ais ?

Doktor sarankan aku berhenti dan mencadangkan aku semoga makan ubatan yg telah ditetapkan dos pengambilan yg betul. Akhirnya aku stop dan selepas itu hanya memakai suplemen Shaklee. Saya berikhtiar dgn produk Shaklee selepas hasil pencarian di internet.

Pada mulanya aku hanya mengambil Alfalfa Complex dan Garlic sebagai langkah untuk mencegah kencing kotor. Alhamdulilah sekitar 1 ahad konsisten aku sanggup kesan positif. Sakit bertahun yg aku alami dan bergantung dgn pil killer untuk tahan kesakitan hilang! Lepas tu aku mula ambil tambahan vitamin lain menyerupai Ostematrix dan Vita-C. Then aku buat investigasi doktor untuk kepastian, sakit kencing aku hilang, kencing kotor pun pulih, rahim dah tak bengkak. Tapi watu karang masih ada.

Kemudian aku mula membeli tambahan vitamin lantaran aku nk kesan yg extra. Saya nak hilangkan terus watu karang. Saya mula minum Vivix. Alhamdulilah. Bersyukur sangat asbab sebotol Vivix yg aku minum, hasil investigasi doktor watu karang aku hilang! Doktor pun terkejut dan tanya apa yg aku amalkan. Saya bawa botol Vivix dan tunjuk pada doktor. Doktor nasihatkan aku untuk terus amalkan pengambilan nutrisi yg sihat untuk mencegah watu karang dari terbentuk kembali. Saya mula beli Vivix selepas daftar sebagai andal Shaklee.

Baca Lanjutan:  Jenis Rambut Rontok

Saya tahu ihwal Vivix hasil dari research dan produk study serta mencari testimoni pengguna Vivix. Saya mengambil sesudu kecil sekali sehari. Saya juga turun mengambil aksesori Shaklee lain menyerupai Garlic, Alfalfa, Garlic, Vita-C dan Ostematrix. Antara healing crysis yg aku alami ialah letih dan mengantuk, kencing menjadi sangat kuning dan beransur higienis dari hari ke hari. Oleh kerana aku menyusukan anak, hari pertama dan kedua baby kurang menyusu, mungkin ada perubahan pada rasa. Tapi aku lebihkan minum air putih. Sesudu Vivix sehari aku bahagikan untuk pengambilan 3 hari semoga kandungannya sanggup balance dgn tubuh saya.

Alhamdulilah dgn cara tu baby aku kembali menyusu macam biasa dan lepas tu aku minum sesudu kecil sekali sehari balik. Dua ahad selepas minum Vivix, perubahan ketara aku tak lagi rasa sakit dan tak selesa pada jalan masuk kencing. Tubuh menjadi ringan dan bertenaga dan tak gampang letih. Susu tubuh juga semakin meriah.

Saya mengambil masa dua bulan makan pil dan vitamin dan 2 ahad untuk menghabiskan 1 botol Vivix. Hasil scan dan urine test basil watu karang dan watu karang hilang. Saranan aku pada yg mengalami penyakit watu karang, cubalah berikhtiar dgn aksesori Shaklee terutamanya Vivix, kerana Vivix berfungsi membantu untuk merawat sistem dalaman tubuh tubuh kita.

Baca Lanjutan:  Manfaat Dan Kandungan Jahe Untuk Obat Kuat

Saya sangat bersyukur pada Tuhan asbab pengambilan ViVix dan beberapa vitamin lain watu karang aku sembuh. Saya sangat berpuas hati dgn produk Shaklee. Alhamdulilah dan syukur kehadrat Ilahi dgn limpah kurniaanNya aku sembuh dan sanggup menjalani kehidupan dgn selesa dan tenang. Terima kasih atas peluang ini.

Credit : Shaklee Supermom Story

Cara Order Vivix Shaklee

#Cara 1
Anda boleh terus klik Beli Vivix Sekarang dan membeli terus dgn shaklee. Penghantaran memakai GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yg anda berikan.

#Cara 2
Sila hubungi aku untuk mendapat vivix shaklee. Wasap/Call/ Sms : 0148645784 (Jesnah Joseph), Facebook : Jestom Tj, Email : [email protected]. Atau anda hanya perlu klik www.wasap.my/60148645784 untuk terus berhubung dgn aku melalui wasap.


Sumber http://vitaminsihatshakleecheras.blogspot.co.id