Set Detox Shaklee

Diposting pada

Terkadang apabila kita mengambil sesuatu suplemen, misalnya suplemen untuk putih kan seluruh badan, namun ia tidak berkesan. Tetapi bila lihat testimoni ramai yg berjaya, nak tahu tak kenapa anda tidak berjaya ? Itu ialah disebabkan dalam tubuh anda terdapat banyak toksin, makan organ dalam tubuh tidak sanggup menyerap sepenuhya nutrien daripada suplemen yg anda amalkan. Makara itulah sebabnya anda perlu berdetox !

Set Detox Shaklee berfungsi untuk membuang toksin berlebihan yg gagal disingkirkan oleh organ yg sudah overwork dan penat. Toksin ialah materi beracun dari dalam tubuh sendiri atau faktor luaran yg tidak perlu ada pun dalam tubuh kita, yg hanya menunggu masa untuk merosakkan tubuh dan malah boleh menjadi punca pada penyakit serius menyerupai kanser, gout, duduk perkara penghadaman, hati dan juga duduk perkara kesuburan. Banyak lagi duduk perkara sebenarnya.

Apa Yang Ada Dalam Set Detox Shaklee ?

#1 Vivix


Vivix diformulakan dgn anggur Muscadine. Anggur Muscadine ialah homogen polifenol yg tinggi antioksida dan penambah tenaga yg sangat hebat. Semasa detox, Vivix membantu memberi tenaga pada sel untuk membaik pulih kesan toksin yg merosakkan tubuh dan beri tenaga untuk menyahtoksin dgn lebih efisien.

Kandungan Vivix


Selain Anggur Muscadine, Vivix mengandungi ekstrak polygonum cuspidatum, ekstrak elderberry dan ekstrak lobak ungu. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau materi pengawet tambahan. Vivix mengandungi 4 materi aktif yg tinggi kandungan resveratrol berbanding resveratrol dari produk pasaran lain. Resveratrol sangat powerful untuk bantu kawalan pelbagai jenis penyakit.

Harga sebotol Vivix 150 ml : RM 475.

#2 Dtx Complex


Dtx Complex shaklee mengandungi milk thistle. Milk thistle ini memang semenjak turun temurun dipakai secara semulajadi untuk detox hati dan populer sebagai TONIK HATI. Hati ialah organ utama untuk detokfikasi. Namun kalau hati suda diselaputi lemak, macam hati ayam tu, penat ia nak bekerja. Makara Dtx Complex membantu menyingkirkan toksin dari hati dgn lebih efisien dan merangsang pertumbuhan semula hati yg rosak.

Kandungan lain Dtx Complex


Selain milk thistle, Dtx mengandungi ekstrak cendawan Reishi, schizadra, ekstrak dendalion, kunyit dan articok. Kandungan Dtx Complex Shaklee kaya dgn antioksida yg membantu rangsang pulih dan regenerasi sel hati dan bantu mengekalkan pengaliran hempedu yg normal serta mengeluarkan toksin dari badan. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau materi pengawet tambahan.

Harga sebotol Dtx Complex 90 biji : RM 155

#3 Herblax


Herblax mengandungi daun senna yg berfungsi untuk mengelakkan sembelit kerana sangat anggun untuk kesihatan usus dan lancarkan sistem pencernaan. Semasa detox program, usus yg seak dgn toksin dan materi lain yg menyekat pergerakan usus akan cuba disingkirkan.

Kandungan Herblax


Selain daun senna, herblax juga mengandungi herba-herba terpilih untuk membantu pelawasan, elak sembelit dan meningkatkan kesihatan usus.

Harga sebotol Herblax 120 biji : RM 52.50

#4 Alfafa Complex


Daun alfafa tinggi nutrien kerana akarnya yg panjang dan dalam, sanggup menyerap pelbagai mineral. Alfafa membantu melawan keasidan (asid) yg terjadi jawaban toksin yg hiperbola dalam tubuh dan turut membantu menurunkan berat badan.

Kandungan Alfafa


Kandungan klorofil dan nutrisi dalam Alfafa Complex menjadikannya diuretik semulajadi iaitu biro penyahtoksin semenjak turun temurun. Alfafa juga bantu tingkatkan sistem penghadaman dan mengurangkan amis badan.

Harga Alfafa Complex Shaklee :
-Botol kecil 300 biji : RM 53.73
-Botol besar 700 biji : RM 97.50

#5 Peppermint Ginger Plus


Seperti namanya Peppermint Ginger Plus, ada daun pudina dan halia. Manfaatnya, sanggup menghilangkan angin dan kembung perut.

Kandungan lain Peppermint Ginger Plus


Selain pudina dan halia, dalam Peppermint Ginger Plus juga ada jintan manis dan bunga lawang yg nyaman dan melegakn perut. Kandungan dalam suplemen ini mengurangkan angin di usus dan perut serta melancarkan proses penghadaman. Kalau orang yg sering mual dan loya pun sangat direkomenkan ambil suplemen Peppermint Ginger Plus ini.

Harga sebotol Peppermint Ginger Plus 90 biji : RM 45

Kelebihan Memilih Set Detox Shaklee


  • Semua materi suplemen yg direkomenkan ialah bersumberkan materi semulajadi dan terbukti sihat, berkesan dan selamat.
  • Semua suplemen ialah sesuai untuk sesiapa sahaja dan sajian makan (meal plan detox shaklee) ialah sesuai untuk semua dan boleh diolah mengikut citarasa individu.
  • Sebaik sahaja anda membeli set lengkap detox ini, anda akan jadi andal Shaklee dan diberikan bimbingan sepenuhnya sepanjang aktivitas detox.
  • Malah, anda sanggup menambah pendapatan kalau anda berkongsi dan menarik ramai lagi menyertai aktivitas detox ini.
Harga Set Detox Shaklee
Rm 825. Namun pembelian lengkap set Detox Shaklee melayakkan anda untuk menjadi andal secara percuma dan jimat lebih banyak lagi, RM 1++. Hubungi saya  (0148645784 / Jesz) untuk tahu harga andal dgn pembelian set Lengkap Detox Shaklee. 
Cod Kawasan : Salak Selatan Baru, Kuchai Lama dan Sri Petaling.
Pos : 1 Malaysia


Sumber http://vitaminsihatshakleecheras.blogspot.co.id