Shaklee New Biro Training….Beessttt!

Diposting pada

Selamat petang semua,

Harini nak share aktiviti aku hujung ahad lepas….tatkala anda dibuai mimpi, sibuk tonton tv atau sibuk duk shopping….saya dan SID di bahagian Utara melayan kegilaan kami dalam bisnes Shaklee ni.

Kami menghadiri satu kursus usulan Shaklee… New Distributor Training yg julung kali di buat bukan sahaja di P.Pinang tapi di seluruh negara.

16 Jun 2013, 10am-6pm…alhamdulillah kami menyertai pelatihan yg dianjurkan oleh Shaklee sendiri.

Untung distributor Shaklee, tak pandai….Shaklee ada buat training…training untuk SID baru, untuk leaders dan untuk siapa yg berminat untuk jadi speakers.

Cukup untuk melatih kami menjadi SID yg berkualiti tinggi.
Speaker untuk pelatihan ini yaitu Mr.Ethan Wang, Marketing Director di Shaklee.Banyak yg kami mencar ilmu dari ia mengenai marketing dalam MLM Shaklee khususnya. Beliau bukan calang orang
Tidak lupa juga kepada Mr. Victor, Regional General Manager South East Asia yg turut memberi semangat kepada kami….orang yg hebat…awsome…kelihatan muda dgn kulit yg licin higienis dan senyuman tak lekang di bibir.

Menurut Mr Victor, ia berjumpa dgn Shaklee semasa usianya 43 tahun…dan sehingga kini mengamalkan lebih 10 produk Shaklee antaranya yaitu Vivix, Collagen, OmegaGuard, Vitalea, B Complex dan banyak lagi….beliau kelihatan muda disebabkan sel2 dan organ dalaman yg sihat…anda pernah dengar….kecantikan sebenar yaitu kecantikan yg terserlah dari dalam..begitulah apa yg ia alami sekarang..semuanya hasil dari consume Shaklee products.

Jom layan foto sepanjang pelatihan tersebut

Sijil yg aku sanggup dalam pelatihan tersebut

With Mr Victor
Antara hebat Towards Freedom yg hadir

Inilah keseluruhan group NDT yg hadir semalam
Ada yg muda…ada juga yg veteren dan pelbagai peringkat antaranya yg hadir yaitu engineer yg bagi kita sudah memiliki honor yg tinggi…pun join Shaklee.



The best is…kita boleh bawa anak2 kalau join mana2 aktiviti Shaklee, cuma tanggungjawab tu kita sendiri yg tanggung. Tahniah Nadia, satu keluarga tiba pelatihan dgn suami dan anak2 sekali. 

The fact about Shaklee Bussiness

>> Tak perlu modal besar
>> Boleh bersara bila2 masa
>> Bussiness tanpa sempadan
>> Unlimited income
>> People bussiness
>> Own your bussiness

hubungi aku untuk lebih lanjut 
                       


Sumber http://kioskvitamin.blogspot.co.id/