Tampil Langsing Dan Bergaya Dengan Set Kurus Shaklee

Diposting pada

Selamat tengahari semua ..

Apabila anda memiliki berat tubuh yg berlebihan, biasanya doktor akan meminta anda untuk menurunkan berat tubuh sehingga mandapat berat tubuh yg ideal kan? Ini yaitu kerana bermula daripada berat tubuh hiperbola atau lebih dikenali dgn obesiti, akan timbul pula pelbagai penyakit-penyakit lain menyerupai penyakit kanser, pereputan tulang, serangan jantung dan diabetes.

Apakah Faktor-Faktor Kegemukan ?

1. Pemakanan

Pemakananan seharian rakyat Malaysia banyak yg berteraskan  goreng-gorengan dan bersantan, sekali gus menyumbang kepada pengumpulan lemak dalam badan. Kewujudan restoran mamak 24 jam, restoran kuliner segera dan gerai makan membolehkan orang ramai menjamu selera hampir sepanjang masa.

2. Mengambil kuliner tidak mengikut masa

Selain itu, kesibukan bekerja sehingga masa makan tidak tentu masa juga menyumbang kepada obesity. Bila kita sibuk bekerja sehingga lewat malam, mulalah kita mencari kawasan makan untuk mengisi perut yg kosong.

3. Mengamalkan gaya hidup tidak sihat

Menonton televisyen, banyak menghabiskan masa di depan computer, “segan” bersenam yaitu antara gaya hidup yg tidak sihat. Dalam seminggu anda seharusnya bersenam sekurang-kurangnya tiga kali biar tubuh tubuh sanggup kekal sihat.

4. Suka mengambil kuliner segera

Peningkatan restoran kuliner segera dan penjualan kuliner dalam bungkusan dan tin turut menyumbang kepada dilema obesity. Kandungan gula dan garam yg tinggi dalam kuliner dan minuman yaitu tidak sihat untuk diambil selalu kerana ia boleh mengundang kpada dilema kegemukan.

Supplemen apa yg sanggup membantu anda menurunkan berat tubuh dgn selamat ?

Disini saya ingin mengesyorkan kepada semua yg ingin menurunkan berat tubuh biar mengambil Set Kurus Shaklee.

Ada dua pilihan yg boleh anda pilih mengikut kesesuaian anda.

1. Set Budget

Ada yg pilih Set Kurus Budget ini alasannya yaitu mereka nak cuba-cuba dulu.

Walaupun set kurus ini Cuma ada dua produk, fungsi dan kelebihannya sanggup membantu anda dalam bisnis untuk menguruskan badan.

LECITHIN

Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak dan dinamakan sebagai “pengemulsi semulajadi” kerana ia memiliki kesan menempel pada lemak, dalam perkataan ringkasnya ia mengakibatkan lemak terapung didalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari menempel di dinding membrane. Lecithin dihentikan dihasilkan oleh tubuh tetapi ianya sangat diharapkan oleh badan.

HERBLAX

Herblax pula akan bertindak menyingkirkan lemak-lemak yg telah dipecahkan oleh Lecithin.

Sesuai diambil dgn menelan tablet menyerupai ubat atau dicampur dalam air panas, sebagai minuman teh herba.

Gabungan Herblax dan Lecithin memang membantu bagi sesiapa yg nak kurus dan slim. Dua produk ini yaitu set yg bisa dimiliki dan walaupun set asas tapi balasannya sangat lah ahli tauu!
Testimoni

Manakala,

Set kedua pula yaitu set kurus premium yg terdiri daripada LECITHIN, HERBLAX dan juga CINCH SHAKE MIX.

Fungsi lecithin dan herblax masih sama menyerupai yg telah saya nyatakan diatas, Cuma ada penambahan Cinch Shake Mix didalam set ini.

Cinch Shake Mix sangat sesuai untuk atasi dilema “Yoyo Effect”.

Apa itu “Yoyo EFFECT” ?

Hasil kajian telah dibentuk dan Cinch memang terbukti sanggup membantu mengatasi dilema paling ditakuti oleh semua orang, iaitu berat tubuh kita akan turun naik, macam yoyo. Kenapa begitu ? Kerana semasa kita diet, jisim lemak tidak akan berkurangan, apa yg berlaku hanyalah jisim otot yg berkurangan. Sebab itu kita rasa macam dah turun, tapi tiba-tiba berat tubuh naik balik. Kaprikornus cinch yg diperkaya dgn formula khas LEUCINE untuk mengatasi dilema ini. Kaprikornus tiadalah tubuh menggelebeh sana-sini jikalau berat dah turun. Barulah Nampak fit gituuu Bestkan ?

Kebaikan Cinch Shake Mix Shaklee

1.       Boleh gantikan meal replacement (sarapan, makan tengahari dan malam) ini kerana ia akan mengenygkan perut dgn lebih lama.
Baca Lanjutan:  Luka Episiotomi Luka Yang Harus Anda Ambil Tahu

2.       Rendah (22 GI) sesuai bagi pesakit kencing manis.

3.       Walaupun ia akan menghilangkan lemak-lemak dgn aben kalori dgn tepat tapi ia akan tetap memelihara otot supaya tidak jadi menggeleber.

4.       Setiap hidangan cinch shake mengandungi 24 gram protein bagi tujuan meningkatkan metabolisme untuk menunjukkan tenaga.

5.       Kaya dgn protein dgn leucine-asid amino. Dimana protein ini menahan rasa harapan anda untuk makabn berlebihan. Bagus kan ?

6.       Merendahkan kadar gula tapi memberi tenaga.

7.       Tiada perasa, warna atau perhiasan tiruan.
Testimoni

Walau apa pun sekiranya korang rasa nak tahu lebih lanjut, boleh je terus hubungi Jesz (0148645784). Saya akan menunjukkan anda konsultasi eksklusif.

“Cegah sebelum terkena”

Kawasan COD: KG gres salak selatan, kuchai lama, salak selatan, cheras dan built jalil.


Sumber http://vitaminsihatshakleecheras.blogspot.co.id