Testimoni Leukimia Sembuh Dengan Vivix

Diposting pada

Leukimia
Leukimia ialah barah pada darah atau sum-sum tulang dan bercirikan penggandaan luar biasa sel darah putih, leukosit ( inggeris = leukocyte ). Ia ialah sebahagian daripada kelompok penyakit yg lebih luas yg dikenali sebagai neoplasma hematologi ( hematoogical neoplasms ).

Simptom
Kerosakan pada sum-sum tulang, disebabkan oleh penggantian sel sum-sum tulang normal dgn sejumlah besar sel darah putih tidak matang, juga menyebabkan kekurangan platlet darah, yg penting dalam proses penggumpalan darah. Ini bererti mereka yg memiliki leukimia mungkin menjadi lebam, pendarahan hiperbola atau menghidap pendarahan serupa cucuk jarum ( patechia).

Sel darah putih, yg terbabit dalam melawan patogen, mungkin dipendam atau tak berfungsi. Ini bisa menyebabkan huru hara sistem imunisasi pesakit ( sel darah putih dll,) mula menyerang sel tubuh lain.

Akhirnya, juga kekurangan sel darah merah yg mendorong kepada amnemia, yg mungkin menyebabkan dispnea. Kesemua simptom ini mungkin dikaitkan kepada penyakit lain, kerana diagnosis, ujian darah dan investigasi sum-sum tulang dibutuhkan bagi pengukuhan leukimia.

Simptom yg berkait :

  • Demam, sejuk, berpeluh malam dan selesma
  • Kelesuan dan lemah
  • Hilang selera makan dan berat tubuh turun mendadak
  • Gusi infeksi atau berdarah
  • Pendarah hiperbola walaupun hanya luka kecil
  • Hati dan limpa bengkak
  • Mudah lebam
  • Kerap dijangkiti penyakit
  • Sakit tulang
  • Sakit sendi
  • Tonsil bengkak
  • Selalu pengsan
Perkataan leukimia, yg bermaksud ‘darah putih’ diambil sempena nama penyakit pengiraan sel darah putih yg tinggi yg terdapat dalam kebanyakan pesakit leukimia sebelum mendapatkan rawatan. Jumlah tinggi sel darah putih kelihatan apabila referensi darah dilihat dibawah mikroskop. Sering kali, darah putih ini ialah tidak matang atau tidak berfungsi. Jumlah sel darah putih juga turut menganggu fungsi normal ibu-ibu sel darah lain didalam sum-sum tulang, iaitu induk kepada sel darah merah dan juga platlet.
Anda boleh baca lebih dalam lagi perihal leukimia disini >> <<.
Untuk Pesakit Leukimia Juga Boleh Mencuba Vivix Shaklee Sebagai  Salah Satu Ikhtiar Untuk Sembuh
#Testimoni 1

Assalamu’alaikum semua  Leukimia ialah barah pada darah atau sum Testimoni Leukimia Sembuh Dengan Vivixūüėė Leukimia ialah barah pada darah atau sum Testimoni Leukimia Sembuh Dengan Vivixūüėė nak share testimoni sikit
Atas ni gambar pakcik pija. Bln 8 tahun lepas ia disahkan menghidap leukaemia. Masa nak ke 1st session tu, sel kanser ada dlm 30%. Selepas sesi kimo pertama, pija bagi dia vivix. Dia makan 1sudu pagi, 1sudu petang. Sebelum consume vivix, ia kata susah nak tidur malam. Lepas consume, lega ia sanggup tidur nyenyak, tubuh rasa ringan.

Baca Lanjutan:  Jual Lulur Dan Pengencang Payudara Najwa Balikpapan

Masa checkUp utk 2nd kimo, doktor terkejut lantaran sel kanser 0%. Alhamdulillah… kini ia masih teruskan makan vivix. Kita sama2 doakan supaya pakcik adam besar lengan berkuasa semangat dan bebas kanser ye…
.
Ouh btw, pakcik adam cerita, ada anak mitra ia sama kes mcm dia, dpt tahu bulan oktober 2015. Tapi disebabkan ia sibuk fight penyakit sendiri, ia terlupa nak suggest vivix pada mitra tu. Anak mitra ia gres last month meninggal dunia. Innalillahiwainnailaihiraaji’uunnn… supaya Tuhan ampunkan dosa2 arwah dan ditempatkan bersama para solehin… Pakcik adam rasa terkilan lantaran x sempat nak introduce vivix pd kwn tu. Dia suggest kepada pesakit2 kanser lain. Nanti inSyaaAllah pija nak hantarvivix ke rumah dia, pija rekod video sikit.
.
.
„ÄčTIDUR LEBIH NYENYAK
„ÄčBADAN RASA RINGAN
„ÄčSECOND KIMO, SEL KANSER 0%„Ää

Allah.. terharu sangat sangat baca perkongsian di group tadi..
Asbab vivix, Pakcik Adam semakin sihat. Semoga terus bebas kanser.
.
Betullah.. Tuhan tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum itu melainkan kaum itu sendiri mengubahnya!
Ya kiprah kita untuk bisnis & ikhtiar. Selebihnya serah pada Allah.
Vivix mungkin mahal, tapi mana lebih mahal. Vivix atau nyawa orang yg kita sayg?
.
Berhenti merokok?
Lawan kanser?
Stroke?
Gout? Kencing Manis?
Masalah jantung? Darah tinggi?
Cubalah vivix!

Baca Lanjutan:  Pengolahan Jahe Emprit

#Testimoni 2


#Testimoni 3


Jika anda berminat untuk dapatkan vivix, jangan segan-segan untuk hubungi aku Jesnah Joseph (0148645784) .. 


Sumber http://vitaminsihatshakleecheras.blogspot.co.id