Testimoni Pesakit Stroke Sembuh Dengan Vivix Shaklee

Diposting pada

Kita sudah biasa dan tahu kalau orang sebut stroke berbanding dalam perkataan dalam bahasa melayu. angin ahmar yg kurang disebut walaupun ianya sama maksud. Stroke berlaku apabila sel otak tiba-tiba mati jawaban kurang bekalan oksigen dan berpunca samada susukan darah kepada tisu otak tersumbat atau berlaku pendarahan didalam otak.

Bila terjadi pesakit stroke akan menjadi lumpuh sebelah badan, dihentikan bertutur,koma,hilang ingatan dan boleh membawa maut. Jika anda ingin tahu lebih lanjut wacana stroke boleh klik “Punca stroke dan cara merawat”

Disini saya ada kongsikan kisah benar seseorang yg telah sembuh dari stroke dgn mengamalkan vivix shaklee..
***********************************************

Assalammualaikum..
Saya Hafza Aein.. yg berkongsi dongeng mengenai suami saya yg mengalami stroke dan juga problem percakapan. Stroke yg dia alami boleh saya kategori sebagai stroke pendarahan. Tapi sesudah memakai produk Shaklee iaitu VIVIX, Alhamdulillah suami semakin pulih.
.
Tanggal 28 April 2014…suami mengalami masalah stroke dimana doktor mengesahkan pembengkakan otak kiri yg menjadi infeksi dgn cepat. Ya Allah…hanya Yang Mahakuasa je yg tahu macam mana perasaan saya time tu.
.
Doktor menciptakan keputusan hanya pembedahan pembukaan tempurung kepala sahaja yg sanggup menyelamatkan nyawa suami. Tanpa berfikir panjang, saya bersetuju untuk suami dibedah kerana tiada pilihan lain. Kalau ada pun, besar kemungkinan boleh menjadi risiko yg paling besar.
.
1 MEI 2014.. Jam 4 pagi suami masuk ke dewan pembedahan dan pakar memberitahu saya pembedahan ni yakni major operation. Saya redha dgn segala kemungkinan yg berlaku.
Jam 8pg.. isu yg dinantikan telah tiba. Alhamdulillah..suami selamat menjalani pembedahan dan ditempatkan di Unit Rawatan Rapi untuk pemantauan doktor.
.
4 MEI 2014..keadaan suami masih lagi tidak sedar dan doktor telah memberitahu saya yg sel-sel otak di bahagian otak kiri telah mati dan ada 3 kemungkinan yg terjadi pada suami..
1- tidak sanggup mengingat sape dia dan jago keluarga…
2- boleh mengingat tapi cepat lupa..
3- problem pertuturan..
.
Saya menjadi bimbang selepas itu. Apa yg saya harapkan lepas suami sedar dia akan mengingat semua jago keluarga sendiri dan Alhamdulilah.. Yang Mahakuasa Maha Besar.. kalau dia dah sedar dia masih lagi ingat akan kami sekeluarga.
.
Cuma yg menjadi problem kalau setiap pertuturan dia mengakibatkan kami tidak faham. Tapi tak apa.. saya ingat lagi dgn produk VIVIX. Saya baca setiap testimoni pasal stroke ni.. apakah kesan dia bile dia makan dan apakah boleh pulih dgn minumnya.
.
Saya cuba bagi dia setiap malam dgn 1 sudu kecil dan berdoa setiap kali saya bagi pada dia untuk pulihkan sel-sel yg dah mati di otak dia lantaran otak kiri yakni otak untuk bertutur dan mengira.
Alhamdulillah sesudah hampir setahun…saya berikan VIVIX pertuturan suami semakin pulih dan doktor pun puji suami nampak semakin berseri-seri dan makin banyak cakap.. Hahaha.. suka saya mendengarnya kalau doktor cakap macam tu.
.
Terima kasih Shaklee telah membantu menyembuhkan suami saya dan keluarga. Terima kasih juga pada upline saya yg memahami keadaan saya dan memberi cadangan ambil VIVIX untuk bantu pulihkan suami saya.
I love Shaklee…
(BEFORE) Keadaan suami pada bulan MEI 2014
(AFTER) Keadaan suami selepas setahun menggunakannya.
Credit: supermom shaklee story

Inilah kisah usaha dia dalam melawan penyakit stroke ..Jika anda mengalami stroke tidak salah sekiranya kita ikhtiar cara lain selain ubat-ubatan dari hospital . Jika anda berminat untuk dapatkan vivix boleh hubungi saya Jesnah Joseph (0148645784) atau boleh terus membeli secara online klik “Beli Vivix Shaklee Sekarang “ ..

Baca Lanjutan:  Bahaya Watu Karang Yang Anda Perlu Tahu..

Terima kasih sudi membaca


Sumber http://vitaminsihatshakleecheras.blogspot.co.id